Radionica o korišćenju digitalnih medija u Apatinu

Centar za kulturu i obrazovanje Sonta poziva mlade osobe sa invaliditetom, i osobe koje žive ili rade sa mladima i sa mladima sa invaliditetom iz Opštine Apatin da se prijave na radionicu o savremenom korišćenju digitalnih medija.

Radionica će se održati u petak, 13. marta, od 16 do 19 časova, u Kancelariji za mlade u Apatinu. Radionicu će voditi Vladimira Dorčova Valtnerova, urednica internet portala Storyteller, dugogodišnja novinarka koja je bogato iskustvo stekla u redakcijama Radio-televizije Vojvodine i nedeljnika na slovačkom Hlas ljudu.

U fokusu radionice su digitalni mediji i onlajn pisanje, kao i društvene mreže kao važan kanal savremene komunikacije. Učesnici/e radionice će steći nova i unaprediti postojeća znanja i veštine u oblasti onlajn pisanja i komunikacije i dobiti alate uz pomoć kojih će se lakše ispričati važne priče i teme u oblastima u kojima deluju.

Projekat je podržao Forum mladih sa invaliditetom, a u okviru projekta Digitalna i medijska pismenost mladih sa invaliditetom/hendikepom, koji se realizuje u periodu januar 2018-jun 2020. god. Projekat se realizuje u okviru programa Evropske Unije Civil Society Facility and Media Programme 2016-2017. 

 
  
 
  
 

Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar