Prvo specijalno izdanje: Slobodne zone - najbolje mesto za investitore

Prema istraživanju vodećeg svetskog ekonomskog lista Financial Times, Srbija je prva u svetu po direktnim grinfild stranim investicijama, posmatrano po kapacitetima svake od zemalja. Ceneći to kao važnu istorijsku i materijalnu činjenicu i podsticaj za dalji razvoj domaće privrede, izdato je prvo specijalno izdanje Slobodne zone - najbolje mesto za investitore.

Cilj je da se doprinese daljem promovisanju investicionih potencijala opština i gradova i dobrih primera stranih i domaćih investicija, te da u kontinuitetu afirmiše Srbiju kao dobru i poželjnu investicionu destinaciju. 

Podsećanja radi, Slobodna zona Apatin specifična je po tome što se prostire na dve lokacije, a područje Robno transportnog centra predstavlja jednu od najboljih grinfild lokacija u ovom regionu i jedinu zonu koja je u funkcionalnoj vezi sa budućom međunarodnom lukom. Izuzetni uslovi za poslovanje apatinske zone, uz afirmaciju Srbije kao poželjne investicione destinacije, dobar su put ka privlačenju investitora i otvaranju novih radnih mesta. 

Izvor: freezoneapatin.com
 
 

Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar