Prvo Diksilend veče u petak u Somboru

U petak, 2. avgusta, beogradski sastav Belgrade Dixieland Orchestra nastupiće na Trgu Svetog Đorđa u Somboru u okviru Večeri uličnih svirača. Osim njih na čak 10 balkona zasviraće oko 25 muzičara iz cele Vojvodine. 

Solo, duo, trio sastavi i kvarteti sa balkona u Ulici Kralja Petra, publici će prirediti jedinstven jam session na otvorenom. Od 19 časova program na balkonima će upotpuniti Katarina Stojkov, The Hat Matters, Pero Stojančević, Hot Club OFNS, Bogdan Spasić, Steadys, Deeps trio, Goran Strugar, Zorana Iđuški duo i NS jazz trio.  
 
Glavne muzičke zvezde večeri biće Belgrade Dixieland Orchestra, orkestar koji je stekao značajnu evropsku reputaciju i do sada održao više od 500 koncerata širom Evrope. Belgrade Dixieland Orchestra zajedno sa plesnom školom Ravangrad nastupiće na Trgu Svetog Đorđa. 
 
Osim muzike, publika će imati priliku da vidi selekciju nemih filmova koji će biti projektovani na fasadama zgrada.  
 
Glavni pokrovitelji programa Veče uličnih svirača - Dixieland night su Grad Sombor i Kulturni centar Laza Kostić
 
 
 
 
 
 

Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar