Prvi dan Univerexporta u Apatinu

Jutros u 9 sati u ulici Dimitrija Tucovića bb u Apatinu otvoren je još jedan objekat iz lanca marketa Univerexport. Objekat se nalazi na istom mestu gde se donedavno nalazio objekat trgovinskog lanca Lurdy, a na ovaj način, kako naglašava menadžment Univerexporta, oni zapravo započinju intezivnije prisustvo u svim delovima u Vojvodine.

Prodajni objekat Univerexporta će stanovnicima Apatina na preko 1500 m2 ponuditi asortiman od preko 8500 artikala, sa posebnim naglaskom na zdravu i organsku hranu, ali i sveže meso i mesne prerađevine.

Radno vreme od ponedeljka do subote biće od 07 do 21 sat, a nedeljom od 07 do 14 sati. Danas su prve potrošače u novootvorenom objektu dočekala brojna iznenađenja, gratis kupovine i pokloni. Pored redovnih akcijskih sniženja, za potrošače će biti pripremljena i brojna specijalna sniženja i akcije u narednih sedam dana nakon njega.

O Univerexportu

Univerexport je osnovan 1990. godine kao firma sa četiri zaposlena, sa orijentacijom na trgovinu,kao osnovnom delatnošću. Danas, Univerexport kao jedan od vodećih domaćih trgovinskih lanaca, predstavlja sinonim za kvalitetnu uslugu, širok asortiman i pristupačne cene. Sa razvojem prodajne mreže, strpljivo je građeno poverenje potrošača, pune 23 godine. Broj od 40 maloprodajnih objekata, 2 zavisna preduzeća i razvijena mreža veleprodaje čine Univerexport grupu, a sve sa ciljem da najbolji domaći i inostrani proizvodi, po najpovoljnijim cenama budu dostupni potrošaču u svakom momentu.

Paralelno sa razvojem tradicionalne prodajne mreže, implementirana su savremena rešenja kako bi se potrošači zadovoljili i učinili lojalnim. Jedan od produkata neprestanog ulaganja i traganja za najboljom i najpristupačnijom ponudom za potrošača, predstavljen je 2012. godine u vidu online servisa za naručivanje i dostavu robe, pod simboličnim nazivom eLAKOLIJE. Asortimanom od preko 12.000 artikala, mogućnost lake kupovine i brze pretrage, besplatna dostava do kućnog praga na teritoriji Novog Sada, Beograda i Vršca, čine ovaj servis jedinstvenim e-hipermarketom u Srbiji.

Preko 2.000 ljudi u okviru grupe Univerexport čine ovaj sistem jednim od značajnijih u regionu u zapošljavanju i razvoju socijalnog programa. Univerexport kroz svoju prodajnu mrežu dnevno uslužuje preko 40.000 potrošača.

Univerexport objekti nude široku paletu raznovrsnih proizvoda sa orijentacijom na ponudu domaćih artikala koji su u asortimanu od preko 16.000 artikala zastupljeni sa oko 80%.

Stalne investicije u razvoj logistike i prodajne mreže, doprinose unapeđenju odnosa i ispunjavanju potreba savremenog potrošača.

Tokom 2013. godine Univerexport je otvorio 6 novih prodajnih objekata i  investirao preko 5 miliona evra na domaće tržište. Univerexport jedan je od vodećih domaćih trgovinskih lanaca i predstavlja deo Grupe Univerexport, u okviru koje posluju i dva zavisna preduzeća – mesna industrija Bačka i trgovinski lanac Trgopromet, a kupovinom Angropromet i Lurdi objekata, Univerexport grupa postaje najveći domaći maloprodajni lanac u Srbiji.

Objekat Univerexport u Apatinu, samo je jedan od ukupno 8 novootvorenih objekata u ovom mesecu, na različitim lokacijama širom Vojvodine. Ovih dana Univerexport objekti otvorili su svoja vrata u Zrenjaninu, Kanjiži, Adi i Subotici, a uskoro će se to dogoditi i u Kuli i Vrbasu.


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar