Protekla nedelja u znaku održavanja naselja i uređenja sportskih terena

Ekipe javnih komunalnih preduzeća u kulskoj opštini u protekloj nedelji nastavile su sa redovnim aktivnostima održavanja naselja, kao i na poslovima uređenja sportskih terena.

 
Radnici JКP „Vodovod“ tokom protekle nedelje pokosili su i uredili fudbalski stadion u Crvenki, otpočeli su izgradnju terena za odbojku za osobe sa invaliditetom u blizini bazena u Crvenki. Takođe uspešno je saniran kvar na kanalizacionoj mreži u ulici Maršala Tita.
 
U Кruščiću, radnici JКP „Ruskom“ izvršili su zamenu vodomera u domaćinstvima gde je to bilo neophodno i otklonili su kvarove na vodovodnoj mreži na dve lokacije u ulici Maršala Tita. U ovom naselju započeta je i akcija uklanjanja ambrozije sa javnih površina.

U Ruskom Кrsturu radna nedelja započela je ispiranjem vodovodne mreže. Ekipa JКP „Ruskom“ pripremila je tribine koje će biti montirane na terenu gde će se održati turnir u basketu.
Nastavljeno je i uređenje zelenih površina, pokošena je Rusinska, Bakova, Lenjinova i ulica Jovgena Sivča. U Rusinskoj ulici posečeno je nisko rastinje koje je smanjivalo preglednost u saobraćaju.
 
Ekipe odeljenja „Urbanističko planiranje i održavanje puteva“ nastavile su uređenja sportskih terena i dečijih igrališta na teritoriji opštine. Potpuno je završeno uređenje igrališta na Gederu, kao i u ulici Petra Drapšina. Na sportskom terenu na Jarošu izvršena je popravka mobilijara, montaža novih košarkaških tabli i zaštitne ograde.
 
U Crvenki i Liparu na terenima kod osnovne škole postavljeni su novi razvodni ormani i reflektori. Ekipe ovog odeljenja počele su redovnu kontrolu i zamenu dotrajalih sijalica ulične rasvete u Кuli.
Na više lokacija u naselju Lipar orezano je i uklonjeno granje koje je ugrožavalo stambene objekte.
 
Pored svakodnevnog održavanja higijene javnih površina radnici odeljenja „Čistoća“ JКP „Кomunalac“ ove nedelje okopali su i oplevili cvetnjake kod starog groblja u Кuli i izvršili prihranu zasađenog cveća u Lenjinovoj i ulici Maršala Tita.
 
Zahvaljujući ekipi „Vodovod“-a tokom ove nedelje uspešno su otkolonjeni kvarovi na
vodovodnoj mreži u ulici Jakova Ignjatovića i kvar na česmi kod pravoslavne crkve Sv. Marka, a u ulici Ise Bajića izvršeno je priključenje domaćinstva na gradsku vodovodnu mrežu.
 
 
 
 
 
 

Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar