Promovisani novi vatrogasci - spasioci i policajci u Kuli

U Nastavnom centru u Kuli Ministarstvo unutrašnjih poslova promovisalo je novih 213 vatrogasaca-spasilaca i 80 policajaca.

Potpredsednik Vlade Republike Srbije i ministar unutrašnjih poslova dr Nebojša Stefanović poručio je vatrogascima-spasiocima i policijskim službenicima koji su primljeni u radni odnos u MUP da očekuje od njih da opravdaju poverenje koje im je Republika Srbija ukazala i uvek budu na usluzi građanima.

-Verujem da ćete opravdati poverenje, dati novu dimenziju radu MUP-a i naučiti mnogo od svojih iskusnih kolega, koji su u mesecima za nama svojim marljivim i predanim radom pokazali kako se voli Srbija - rekao je Stefanović.

-Hvala vam što ste nam omogućili da postanemo vatrogasci-spasioci i policajci i ostvarimo snove. Trudićemo se da već od sutra budemo odgovorni pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, požrtvovani, neustrašivi pripadnici vatrogasno-spasilačkih jedinica, hrabri i odlučni policajci u službi bezbednosti građana, zaštite i spasavanja ugroženih života i imovine - rekao je vatrogasac Esad Duran koji se obratio u ime novih pripadnika MUP-a.

U Ministarstvo unutrašnjih poslova u 2019. godini primljeno je 1.309 novih policajaca i 326 vatrogasaca-spasilaca. 
 

 

 

Foto:MUP Srbije


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar