Prolećni karneval kulskih mališana
Više od 500 mališana Predškolske ustanove Bambi iz Kule predstavilo je svoje kreativne i šarene kostime na karnevalu koji je održan na stadionu Milan Sredanović.  
 
U lepoj atmosferi, uz druženje i igru, deca su poslala jasnu poruku o važnosti očuvanja životne sredine. Predstavili su se vrtići Bubamara, Sunčica, Maslačak i Kolibri, a za program u sklopu kojeg su izvedene muzičke numere i eko poruke, pobrinuli su se vaspitači ove ustanove. Maskenbalu je prethodio defile mališana ulicama grada. 
 
Vrtići su dodelili Zeleni list, priznanje za očuvanje životne sredine, organizacijama i pojedincima koji su se istaklu na ovom polju. Ovo priznanje je dobila Turistička organizacija Opštine Kula za razne programe i manisetacije koje uspešno organizuje tokom čitave godine, Zoran Mrkajić, rukovodilac Čistoće u JKP Komunalac Kula, koji je pomagao uređenju dvorišta vrtića Kolibri, Nacionalni Savet Mađara na poklonima u vidu dečijih rekvizita vrtiću Maslačak, kao i Ženski Odbojkaški klub Hajduk iz Kule za organizaciju prve Dečije olimpijade u Kuli. 
 
  
 
  
  
  

 


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar