Profesori Ekonomske škole iz Sombora na usavršavanju u Portugalu
Lokacija: Sombor
Autor: Redakcija
12.09.2018.

Srednjoj ekonomskoj školi Sombor odobren je projekat "Znanje i iskustvo kao motivacioni faktori". Radi se o konkursu koji je raspisala Tempus fondacija program Evropske unije za obrazovanje Erasmus+ 2018. u oblasti srednjeg srtučnog obrazovanja.

Projekat će biti realizovan u Portugalu, u gradu Barcelos, u saradnji sa ASSOCIAÇÃO TERRAS LUSAS-MOVIMENTOS EUROPEUS iz pomenutog grada. Projekat počinje 1. oktobra ove godine i trajaće do 31. septembra 2019.
 
Cilj projekta je profesionalni razvoj zaposlenih Srednje ekonomske škole Sombor u oblasti stručnog obrazovanja, podrška učesnicima u sticanju znanja, veština, kompetencija, poboljšanje znanja stranog jezika, podizanje svesti i razumevanje drugih kultura.
 
 
Glavna projektna aktivnost jeste obuka koja će se sprovesti kroz posmatranje na radnom mestu (job shadowing) u različitim školama i ugostiteljskim objektima, koje će partnerska organizacija obezbediti u trajanju od sedam dana za pet profesora Srednje ekonomske škole Sombor.  
 
Po završetku, učesnici  će dobiti: Europass Mobility Document, Europass Language Passport i Europass Curriculum Vitae (CV).
 

Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar
APATIN WEATHER
Foto dana
Foto dana
VESTI.RS