lokacija: Apatin
objavljeno: 11.01.2018.
Autor: Jelena

Produžen rok za prijave učesnika plivanja za Časni krst

Društvo

Društvo srpskih domaćina iz Apatina i ove godine organizuje plivanje za Časni krst na Bogojavljanje, 19. januara.


Iz Turističke organizacije opštine Apatin saznajemo da sve teče po planu i da za sada ima 16 prijavljenih učesnika. Broj učesnika je ograničen na 30, a rok za prijavljivanje je produžen do petka, 12. januara.


Program će početi Liturgijom u Hramu Sabor Svetih Apostola u Apatinu od 9 sati, a kulturno umetnički deo koji će biti održan na Marini zakazan je za 12 sati.


Podsećanja radi, u ovoj manifestaciji mogu učesestvovati članovi društva, pripadnici Vojske Srbije, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova i zainteresovani građani koji su punoletni i zdravstveno sposobni. Svi takmičari moraju imati lekarski pregled sa odobrenjem da mogu učestvovati na ovom događaju.


Učesnici se prijavljuju isključivo u kancelarijama Turističke organizacije opštine Apatin u ulici Petefi Šandora br. 2/a.

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.

Povezane vesti

Sestre Una i Anja Dodbrijević,  na Okružnom takmičenju iz hemije održanom u Somboru, obe su osvojile prva mesta...

U organizaciji Opštinskog Saveta za koordinaciju bezbednosti saobraćaja na putevima opštine Apatin, Auto-moto saveza Srbije i Školskih uprava,...

Domaćin prve ovogodišnje sednice Grupacije Slobodnih zona i carinskih skladišta Privredne komore Srbije, održane 19. aprila, bila je...

Pre nekoliko dana jedan Apatinac je na originalan način okupio na jednom mestu sebi najdraže osobe. Slave se...

Proleće je, kažu mnogi, najlepše godišnje doba, posebno u Somboru, jednom od  najzelenijih gradova na ovim prostorima. Osim...

Uz podršku Doma za stare i penzionere Apatin, a povodom Dana planete zemlje, UG Apatinska plovarica je u...