Priprema Prolećnog dobrotvornog plesa za Sigurnu kuću

Sigurna kuća Sombor, zajedno sa partnerima, organizuje Prolećni dobrotvorni ples za Sigurnu kuću, u cilju opremanja igraonice.

Učešće u programu uzeće predškolska ustanova Vera Gucunja, kulturno umetničko društvo iz Sonte, plesni klub Vojvodina dens iz Novog Sada i dečiji hor Šareni vokali. Podršku u organizaciji daće Savet za rodnu ravnopravnost opštine Bačka Palanka.

Cilj ove manifestacije je da se Sigurna kuća izmesti iz svog uobičajenog okvira i animira lokalnu zajednicu i institucije da pruže podršku ženama koje se nalaze na privremenom smeštaju. Programski sadržaj će biti šarenolik, ispunjen muzikom, plesom i igrom.
 
Datum održavanja manifestacije predviđen je za 26. mart u Sportskom centru „Soko“. Ulaznica za manifestaciju biće igračka ili bilo šta što može da upotpuni i ulepša prostor u igraonici Sigurne kuće.
 

Izvor i foto: Centar za socijalni rad Sombor/025.rs
 

Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar