Prikupljeno 180 hiljada dinara na humanitarnoj izložbi u Apatinu

U Centru kulture PIK večeras je, uoči koncerta Riblje čorbe na Trgu Nikole Tesle povodom dočeka srpske Nove godine, održana humanitarna izložba fotografija sa poslednjeg koncerta ovog popularnog benda koji je održan 2012. godine u Apatinu.

Na aukciji je, prema rečima direktora Turističke organizacije Nemanje Jovića prikupljeno 177 500 dinara. Celokupan prilog od prodatih fotografija namenjen je sugrađaninu Momiru Nikoliću koji boluje od težeg oblika dijabetesa usled čega gubi vid na oba oka i potrebna mu je operacija.

-Sa zadovoljstvom mogu reći da je svih 20 fotografija otkupljeno. Zahvaljujem se svim učesnicima jer je skupljena značajna suma novca, reč je o 177 500 dinara. Fotografije su sa koncerta Riblje čorbe koji je u našem gradu održan 2012. godine. Uvek su koncerti Riblje čorbe u Apatinu bili posećeni, sa odličnom atmosferom. Članovi su došli da vide izložbu, slikali se sa fanovima, popričali - rekao je Jović dodajući da su kutije za skupljanje priloga postavljene i na trgu dok traje koncert te izrazio nadu da će se prikupljena suma uvećati.

Jović je naglasio da je fotograf iz Sombora Branko Malešević, čim je čuo da će Riblja čorba gostovati u Apatinu ponudio svoje fotografije za izložbu.  
 


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar
APATIN WEATHER
Foto nedelje
Foto nedelje
VESTI.RS