Prijemom kod predsednice opštine, u Odžacima počelo obeležavanje Dečije nedelje

Povodom početka Dečije nedelje, predsednica opštine Odžaci Latinka Vasiljković organizovala je prijem za decu iz Predškolske ustanove “Poletarac” u Odžacima i njihove vaspitače.

Druženje u zgradi lokalne samouprave proteklo je u lepoj atmosferi, uz pesmu i recitacije najmlađih koji su predsednici opštine uručili i prigodne poklone u znak zahvalnosti za gostoprimstvo i za sve ono što opština čini kako bi njihovo odrastanje bilo bezbrižno i srećno.
 
Tradicionalnom prijemu upriličenom povodom Dečije nedelje prisustvovali su pomoćnik predsednice opštine Igor Praća, rukovodilac Odeljenja za društvene delatnosti Snežana Grujičić i direktorica PU “Poletarac” Jelena Selak.
 
Dečija nedelja koja traje do 7. oktobra pod motom “Moje je pravo da živim srećno i zdravo – za odrastanje bez nasilja”.
 
U vrtiću je održana pozorišna predstava “Kvarna farma” u izvođenju Pozorišta mladih iz Novog Sada. Prvi dan Dečije nedelje posvećen je i dečijim pravima. Održan je i Humanitarni dečiji vašar, uz još puno različitih aktivnosti.
 

Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar