Prijem za najboljeg i najhrabrijeg kulskog policajca

Predsednik Opštine Kula Damjan Miljanić primio je danas Jovana Reljića, komandira Policijske ispostave Kula, koji je dobio priznanje za najhrabrijeg policijskog službenika u Srbiji u 2018. godini i Nenada Uremovića, policajca policijskog Odeljenja Sivac, koji je nagrađen za najboljeg policijskog službenika za 2018. godinu.  

Reljić je ovim priznanjem nagrađen, jer je savladao osumnjičenog koji je prethodno teško ranio Uremovića, koji se te noći prvi suprotstavio napadaču. Uremović je, inače, u službi preko 20 godina i više puta je nagrađivan od strane načelnika PU Sombor.  
 
Na prijemu je bilo reči i o radovima na objektu Policijske stanice Kula, kao i o mogućnosti da se u narednom periodu organizuje Dan otvorenih vrata za sve građane kulske opštine, gde bi se predstavili Policija, Žandarmerija, SAJ, a održalo bi se i predavanje za mlađe uzraste školaraca kao i razne pokazne vežbe.  
 
 
 
 
 

Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar