Prijem u Opštini Apatin za goste iz Kosovske Mitrovice

Juče je u velikoj sali SO Apatin, upriličen prijem za goste iz Kosovske Mitrovice, predstavnike OFK Dif iz ovog grada koji su osvojili prvo mesto na Dečijem turniru koji je održan na stadionu OFK Mladost.  

Goste je pozdravila zamenica predsednika Opštine Apatin Dubravka Korać. Nakon prijema u Opštinskoj upravi, deca i treneri su prisustvovali liturgiji u Hramu kraj Dunava nakon čega su ugošćeni i od strane sveštenika u parohijskom domu. Druženje je nastavljeno vožnjom brodićem Apatinka gde su pored uživanja u pogledima sa Dunava, gosti mogli čuti priče o bogatstvu prirodnog rezervata Gornje Podunavlje. Sledeći susret sa fudbalerima iz Kosovske Mitrovice zakazan je za septembar, kada će fudbalerima OFK Mladosti oni biti domaćini u južnoj srpskoj pokrajini. 
 
Inače, na turniru koji je održan u subotu, pored gostiju sa Kosova, učestvovalo 50 ekipa, u šest dobnih kategorija, sa više od 500 mladih fudbalera. Iz Kosovske Mitrovice u Apatin je stiglo 49 fudbalera sa tri trenera, a predvodio ih je bivši fudbaler Mladosti Žarko Karamatić. Na subotnjem turniru, oni su osvojili prvo mesto u uzrastnoj kategoriji 2008/2009. godište. 
 
 
 
 
 
 
 

Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar