Prijave timova za hakaton sa temom razvoja inovativnih poslovnih modela traju do 4. februara

U sklopu projekta “CREATIVE INDUSTRIES FOR NEW URBAN ECONOMIES IN THE DANUBE REGION – CINEMA” (“Uloga kreativnih industrija u novoj urbanoj privredi u Dunavskom regionu”, akronim CINEMA) organizuje se hakaton sa temom Razvoj inovativnih poslovnih modela za kreativne industrije usled pandemije covid-19.

Hakaton će biti organizovan onlajn, 5.2.2021. i 8.2.2021. godine.
Obezbeđeno je predavanje o razvoju poslovnih modela za sve učesnike, a prijave timova zainteresovanih za učešće, koje sadrže naziv organizacije i kontakt članova tima (imena, prezimena, telefone i adrese elektronske pošte), slati na adresu [email protected] do 4. februara 2021. godine.
Projekat „CINEMA” sprovodi se u sklopu Dunavskog transnacionalnog programa, u partnerstvu 22 organizacije iz zemalja Dunavskog sliva. Ukupno trajanje projekta je 30 meseci, od 1.7.2020. do 31.12.2022. godine a ukupna vrednost projekta je 2.249.073,50 evra. Budžet Grada Sombora u projektu je 73.495 evra.

Ovde možete pogledati agendu hakatona kao i pozive na srpskom i engleskom jeziku.


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar
APATIN WEATHER
Foto nedelje
Foto nedelje
VESTI.RS