Prigrevica dobija modernu teretanu na otvorenom

Teretana na otvorenom, koja se ovih dana završava, predstavljaće mesto gde će meštani Prigrevice moći da provedu vreme vežbajuću i promovišući zdrave stilove života. Svečano otvaranje zakazano je za utorak, 2. oktobar.

Projekat za ovu teretanu uradila je Olivera Jovanović, master inženjer arhiktekture, a ova prelepa teretana krasiće sam centar Prigrevice.
 
- Realizaciju projekta pomogao je Pokrajinski sekretarijat za sport i obrazovanje sa 2,5 miliona dinara, a opština je za ovaj posao izdvojila oko 3 miliona dinara. Mišljenja sam da je ovo što je urađeno, urađeno na visokom nivou i da se ovakve teretane ne bi postideo ni jedan beogradski kvart, rekao je Jevto Milojević, pomoćnik predsednika opštine Apatin za investicije.
 
 
Trenutno se montiraju sprave i radi se na uređenju površine od 250 kvadradnih metara, na mestu nekadašnje fiskulturne sale kako bi krajnji rezultati rada izgledali baš onako kako je Olivera Jovanović isprojektovala.
 
 

Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar