Prezentacija projekta Glas mladih u Apatinu

Prezentacija projekta Glas mladih u Opštini Apatin održaće se sutra, 26. juna, u 11 časova, u prostorijama Centra za socijalni rad u Apatinu, Svetozara Miletića 6.  

CEKOS će, zajedno sa mnogim partnerima u zajednici, u toku narednih meseci,  realizovati ovaj projekat.   

Ciljevi projekta Glas mladih u Apatinu su: 
 
-promovisati prava mladih i njihovo ravnopravno uključivanje u zajednicu i procese donošenja odluka 
 
-analizirati i unaprediti lokalne strategije i akcione planove koji se bave mladima 
 
-podstaći uključivanje šireg građanstva i stejkholdera u procese javnih rasprava, donošenja odluka u zajednici i javnog zagovaranje za promene u zajednici  koje se tiču sistemske brige o mladima 
 
-osnažiti mlade i praktičare/ke u omladinskom radu za održivi aktivizam i teme u vezi sa poboljšanjem sistemske brige o mladima i održivu praksu strukturiranog dijaloga u procesima kreiranja programa koji se tiču mladih, 
 
-jačati kapacitete organizacija za strukturirani dijalog kroz procese javnog zagovaranja 
 
Projekat se realizuje se u okviru programa podrške civilnom društvu za javno zagovaranje i projekta Aktivni građani – bolje društvo: zagovaranjem ka saradnji i demokratskom razvoju Srbije, koji realizuje Beogradska otvorena škola uz podršku Američke agencije za međunarodni razvoj - USAID. 
 
  
 
 

Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar