Prezentacija kredita za poljoprivrednike i preduzetnike u Kuli

Razvojni fond AP Vojvodine će u utorak, 29. oktobra, u Kuli, predstaviti pogodnosti koje nude registrovanim poljoprivrednim gazdinstvima, pravnim licima i preduzetnicima. Zainteresovani građani biće u prilici da saznaju sve o kreditnim linija i drugim mogućnostima koje pruža Razvojni fond Vojvodine.

Prezentacija će se održati u Maloj sali Skupštine opštine Kula sa početkom u 11 časova.

U okviru prezentacije biće predstavljene kreditne linije za poljoprivrednike i poljoprivredna gazdinstva, dugoročni krediti za kupovinu poljoprivrednog zemljišta, kratkoročni krediti za obrtna sredstva u poljoprivredi i dugoročni krediti za nabavku poljoprivredne mehanizacije. Takođe, biće predstavljene i mogućnosti koje nudi IPARD program, subvencionisane kamate za sistem za navodnjavanje, kao i za etno turizam i turizam.

Sve dodatne informacije o prezentaciji  mogu se dobiti u Kancelariji za lokalni ekonomski razvoj Opštine Kula (751 -156) ili putem predstavnika Fonda za razvoj Vojvodine (063-344-581 Staniša Stanišić).
 


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar