Prezentacija Apatinskih ribarskih večeri na Sajmu turizma u Beogradu okupila veliki broj posetilaca

I ove godine, Turistička organizacija Apatin bila je izlagač na Međunarodnom sajmu turizma u Beogradu.


Zajedno sa JP za upravljanje putničkim pristaništem i marinom Apatin, Turistička organizacija Apatin je nastupila u okviru izložbenog prostora Turističke organizacije Vojvodine na 40. Međunarodnom sajmu turizma održanom proteklog vikenda u Beogradu.


Pored redovnih sajamskih aktivnosti kojima su predstavljani potencijali opštine Apatin, radnih sastanaka sa predstavnicima agencija i turističkih udruženja, održana je i prezentacija "Apatinskih ribarskih večeri". Uz predstavljanje planiranog programa ove manifestacije, brojni zainteresovani su mogli da uživaju i u degustaciji popularnog apatinskog piva i ribljih specijaliteta.


 

Ovakvi noviteti u promociji naše opštine su naišli na pozitivne reakcije, tako da se i u 2018. očekuje povećanje broja registrovanih gostiju, kažu u TO Apatin. Podsećanja radi, u 2017. je zabeleženo 21,34% više gostiju nego u 2016.

 


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar