Preuređena Mala sala Kulturnog centra Apatin

Kao što je ranije najavljeno i obećano, otvorena je renovirana Mala sala Kulturnog centra Apatin. 

- Preuređena Mala sala sinoć je zvanično otvorena, gostovanjem muzičkog sastava The Elengatones. Ono što me posebno raduje je da je sala bila popunjena gotovo do poslednjeg mesta. Ubuduće će se u ovoj sali realizovati programi manjeg formata, rekla je Danijela Obradović, direktor OKC Apatin.
 
Obradovićeva se zahvalila lokalnoj samoupravi koja je imala razumevanja da obezbedi sredstva za renoviranje Male sale.
 
- Mala sala Kulturnog centra u prošlosti je služila za probe Gradskog hora ,,Jedinstvo'' i Dramskog studija. Pre dvadesetak godina, kada se renovirala Velika sala, u Maloj su bili održavani programi manjeg formata, te mi je to dalo ideju da ponovo realizujemo aktivaciju Male sale. U narednom periodu u planu nam je organizovanje koncerata, predavanja, monodrama, književnih večeri i slično, jer je ova sala idealna za takve programe, kaže direktorka Kulturnog centra.
 
 
Mala sala ima kapacitet od 60 mesta, što je sasvim dovoljno da se ispune zahtevi programa manjih formata. Na sinoćnjem koncertu muzičkog sastava The Elengatones publika je imala priliku uživati u izuzetnom nastupu maestralnih Dušana Popovića-Lipovca na gitari i Bojana Krtinića-Baha na klarinetu. Svi prisutni od Kulturnog centra su na poklon dobili knjigu ,,Nepoznat kraj'', autora Dušana Radivojevića. 
 

Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar