Preopterećen kol centar Opštine Apatin

U današnjem obraćanju za medije, nakon sastanka Štaba za vanredne situacije, predsednik Opštine Apatin Milan Škrbić je zbog preopterećenosti broja telefona kol centra opštine, apelovao na građane da od danas za sva zdravstvena pitanja koriste kol centar Doma zdravlja Apatin.

Dostupni brojevi telefona Doma zdravlja Apatin su 025/773-722 od 7 do 18 časova, odnosno 025/772-570 i 064/829-20-910 od 0 do 24 časa.

-Zahvaljujući dobrom odzivu volontera, u mogućnosti smo da građanima naše opštine omogućimo svakodnevnu nesmetanu isporuku namirnica koja je besplatna. Da ne bude zabune, besplatna je isključivo dostava, a broj telefona na koji građani naše opštine mogu da se obrate za ovakvu vrstu pomoći je 025/772-444 koji je otvoren 24 časa. Još jednom apelujem na sve građane naše opštine da poštuju vreme u kom je zabranjeno kretanje kako bi se sačuvali od nepotrebnih rizika, te da se zajedno izborimo sa situacijom u kojoj se nalazimo. Održavajte redovno higijenu, poštujte pravila – rekao je Škrbić. 

 

Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar