Preko puta vrtića u Sonti otvoreno novo igralište za decu (FOTO)

U Sonti su predstavnici opštinske uprave i Kancelarije za mlade opštine Apatin otvorili dečije igralište. Igralište se nalazi preko puta zabavišta i smešteno je između stambenih objekata, zaštićeno je od saobraćaja što dodatno utiče na bezbednost dece prilikom boravka na igralištu.

"Danas smo u Sonti otvorili novo dečije igralište. Mališani su srećni što smo se i na licu mesta uverili i želimo im da ovde provedu mnogo lepih trenutaka. Prilikom odabira opreme vodili smo se time da ona bude kvalitetna, bezbedna i od prirodnog materijala, kao i da sadrži odgovarajuće sertifikate. Na nama ostaje da igralište održavamo i dodatno ga pejzažno uredimo a u planu je i postavljanje određenog broja sadnica koje će ulepšati ovaj prostor." - izjavila je za 025info Milana Srdić, koordinator Kancelarije za mlade opštine Apatin.

David Nađ, pomoćnik predsednika opštine zadužen za nacionalne manjine, saopštio je da je da je ovo još jedan korak koji ide u prilog tvrdnji paralelnog razvoja Apatina i sela u opštini.

"Ovo u Sonti je samo nastavak priče vezan za poboljšanje uslova života meštana sela opštine Apatin i njihovih najmlađih stanovnika. Sredstva za ovo igralište odvojila je lokalna samouprava i iskreno se nadam da će deca uživati." - kazao je David Nađ.


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar