Preko 80 old timer vozila na izložbi u Apatinu

Nakon skupa u Somboru, preko 80 starinskih vozila u kolonama stiglo je danas u Apatin.  Izuzetno atraktivna i posećena izložba olditimera održana je na Trgu Nikole Tesle, gde su svi prisutni mogli videti fantastične primerke automobila i drugih vrsta vozila koja su bila popularna u prošlosti. Svako vozilo priča za sebe. Svaki vlasnik ponosan na svoju priču. Za vreme izložbe prisutni su mogli uživati i u starom, dobrom rock zvuku, jer je TO Apatin, organizator manifestacije, obezbedila i  nastup benda Prljavi Romeo.


Nakon upoznavanja sa centrom grada, članovi posada su u kolonama sproveli defile kroz glavne apatinske ulice i posetili muzej podunavskih Nemaca. Nakon toga, celokupna kolona parkirala se kod pravoslavnog Hrama Sabor Svetih Apostola, gde su vozila takođe bila izložena.


Sve u svemu, nakon Cvetne pijace, snimanja kviza ,,Stolice'' i izložbe oldtimera, može se reći da je Apatin ovog lepog subotnjeg prolećnog dana zaista izgledao predivno, a bogat sadržaj koji je Turistička organizacija obezbedila za svoje sugrađane bio je pun pogodak.


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar