Preko 400 apatinskih osnovaca uživalo u trodnevnom predavanju o prirodi Jovana Lakatoša

Predavanjem za osnovce koji su za izborni predmet odabrali temu "Čuvari prirode", svetski priznati fotoreporter flore i faune Jovan Lakatoš zaokružio je seriju predavanja za učenike OŠ "Žarko Zrenjanin" na temu prirodnih lepota koje okružuju Apatin.

Tokom tri dana koliko je trajalo predavanje, oko 400 apatinskih đaka pokazalo je veliko zanimanje za temu, a što potvrđuju i brojna pitanja učenika na koja je Lakatoš davao konkretne i stručne odgovore. Ova serija predavanja je održana u organizaciji Udruženja građana "Apatinska plovarica", u sklopu realizacije projekta "Sve ptice Apatina" koji je podržala SO Apatin. 

- Zahvalni smo apatinskoj osnovnoj školi na maksimalnoj saradnji i to nam otvara puteve da u narednom periodu zajedno našim mladim sugrađanima još više približimo prirodne lepote oko Apatina kojih nema nadaleko, rekla je Sofija Pualić Špero, koordinator za ekologiju pri UG "Apatinska plovarica". 
 
 
U danima koji dolaze planiran je "čas u prirodi" i predavanje za mlade Sonćane.
 
Izvor: Apatinska plovarica
 
 
 
 
 

Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar