Preko 20 izlagača na prvom Preduskršnjem vašaru u Apatinu

,,Preduskršnji vašar”, u organizaciji Turističke organizacije Apatin, Udruženja Nemaca ,,Adam Berenc'' i Udruženja ljubitelja prirode ,,Franc Špajzer” po prvi put se održava u našem gradu. Iako vremenske prilike nisu išle na ruku organizatoru, ovaj izuzetno lep i sadržajan vašar u pešačkoj zoni ulice Srpskih Vladara, okupio je velik broj, kako izlagača, tako i znatiželjnih posetilaca koji su razgledali i kupovali različite proizvode kućne radinosti. 


,,Preduskršnji vašar'' će trajati do 14 sati, tako da još uvek nije kasno da ga posetite. Na tezgama sa preko 20 izlagača mogu se naći jedinstveni pokloni, rukotvorine, predmeti od kože, kolači, džemovi, sapuni, kozmetnika, med, cveće i još mnogo toga.


Nemanja Jović, direktor Turističke organizacije Apatin, za 025info ističe kako je važno da se u Apatinu stalno organizuju neke aktivnosti, kako bi grad bio življi, a samim tim i atraktivniji.
- Sa praksom organizovanja različitih dešavanja na teritoriji opštine Apatin ćemo nastaviti. Na proleće ćemo verovatno napraviti još jedan sajam cveća, na jesen će, po drugi put, biti održan i Sajam ,,Sunčana jesen'', a već za april smo osmislili još dva nova interesantna događaja, ali o tome će biti reči uskoro, da ne otkrivamo baš sve sada. Iz godine u godinu ćemo se truditi da svi događaji koje organizujemo budu što veći, ozbiljniji, da ih što više omasovimo, s ciljem da ta dešavanja ubuduće imaju veći turistički značaj za opštinu Apatin, rekao je Jović.


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar