Preduzetnički šalter uskoro u Opštini Kula

Predsednik Opštine Kula Damjan Miljanić održao je sastanak o uspostavljanju jedinstvenog preduzetničkog šaltera u Uslužnom centru Opštine Kula.

Ovaj šalter je mesto gde će svi preduzetnici sa teritorije kulske opštine imati mogućnost da dobiju savet, uputstvo i pomoć, što će za njih biti veoma značajno, posebno za one koji ulaze u svet preduzetništva. Preduzetnici će moći da dobiju informacije vezane za subvencije, konkurse koji su u toku, kao i koje sve mogućnosti i povoljnosti mogu da iskoriste. Cilj ovog projekta je jačanje saradnje između Privredne komore Srbije, Opštine Kula i preduzetnika.

Sastanku su, pored Miljanića, prisustvovali predstavnici Privredne komore Srbije, Regionalne privredne komore Sombor, predsednik Opšteg udruženja preduzetnika Kula, pomoćnica predsednika Opštine Kula, Jelena Pavkov i predstavnici Kancelarije za lokalni i ekonomski razvoj Opštine Kula, Dragana Žekić Šukara i Miloš Danilov.

 

 

 
 
 
 


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar