"Preduskršnji vašar", u organizaciji Udruženja građana “Franc Špajzer”, a uz podršku Turističke organizacije Apatin, održaće se 13. aprila u Ulici Srpskih vladara u Apatinu sa početkom u 9:00 časova.

Sve zainteresovane posetioce očekuje zabavni program, ukrasi i rukotvorine sa uskršnjom tematikom, cveće i oprema za vrtlarstvo, med i pčelinji proizvodi, a za najmlađe će biti realizovane dečije radionice.

Prema rečima Nemanje Jovića, direktora Turističke organizacije opštine Apatin, nakon ovog događaja, u planu je održavanje „Festivala cveća“, „Defile i smotra fijkera i zaprega“ i po prvi put Apatin preuzima organizaciju Republičkog prvenstva u takmičenju mažoretkinja.

Kako Jović dodaje, „Preduskršnji vašar“ je samo jedan od događaja u nizu koji Turistička organizacija podržava u organizaciji.

Za sve izlagače koji žele da učestvuju na „Preduskršnjem vašaru“ korišćenje javne površine ili štanda će biti besplatno. 

Prijave traju do 10. aprila, a svi zainteresovani učesnici mogu da se prijave u TO Apatin ili kod udruženje ljubitelja prirode „Franc Špajzer“.

Izvor i foto: TO Apatin / Pixabay


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar