lokacija: Apatin
objavljeno: 02.04.2019.

"Preduskršnji vašar" 13. aprila u Apatinu

Društvo

"Preduskršnji vašar", u organizaciji Udruženja građana “Franc Špajzer”, a uz podršku Turističke organizacije Apatin, održaće se 13. aprila u Ulici Srpskih vladara u Apatinu sa početkom u 9:00 časova.

Sve zainteresovane posetioce očekuje zabavni program, ukrasi i rukotvorine sa uskršnjom tematikom, cveće i oprema za vrtlarstvo, med i pčelinji proizvodi, a za najmlađe će biti realizovane dečije radionice.

Prema rečima Nemanje Jovića, direktora Turističke organizacije opštine Apatin, nakon ovog događaja, u planu je održavanje „Festivala cveća“, „Defile i smotra fijkera i zaprega“ i po prvi put Apatin preuzima organizaciju Republičkog prvenstva u takmičenju mažoretkinja.

Kako Jović dodaje, „Preduskršnji vašar“ je samo jedan od događaja u nizu koji Turistička organizacija podržava u organizaciji.

Za sve izlagače koji žele da učestvuju na „Preduskršnjem vašaru“ korišćenje javne površine ili štanda će biti besplatno. 

Prijave traju do 10. aprila, a svi zainteresovani učesnici mogu da se prijave u TO Apatin ili kod udruženje ljubitelja prirode „Franc Špajzer“.

Izvor i foto: TO Apatin / Pixabay

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.

Povezane vesti

U okviru serijala "Depresiju je moguće pobediti", u utorak, 23. aprila, sa početkom u 17 časova u Maloj...

Zbog radova na rekonstrukciji Doma zdravlja Apatin, početak najavljenog ciklusa predavanja školice za trudnice pomeren je na 25....

Posle Rima i Meksiko sitija, Milan Zulić se pojavljuje na još jednoj internacionalnoj kolektivnoj izložbi na Kubi pod...

Na inicijativu udruženja građana „Bodrog“ i Mesne zajednice Bački Monoštor pokrenuta je akcija prikupljanja reciklažnog otpada. Prva sredstva...

JP Za upravljanje putničkim pristanom i marinom Apatin podržalo projekat besplatnih sadržaja u Opštini Apatin tim povodom organizovala besplatnu vožnju...

U atrijumu i Svečanoj sali zgrade Županije, u organizaciji Rotari kluba Sombor, grada Sombora i Fondacije Ane i...