Predstavnici Sombora na radionici - Unapređenje poslovne klime u Srbiji

U sedištu Republičkog geodetskog zavoda u Beogradu je, u okviru Projekta Unapređenje poslovne klime u Srbiji, održana radionica na temu Konceptualno modeliranje budućeg registra investicionih lokacija. Radionici su, pored predstavnika Grada Sombora, prisustvovali predstavnici ostalih jedinica lokalnih samouprava koje su izabrane kao učesnice u pilot projektu, kao i članovi implementacione jedinice.

Dobrodošlicu prisutnima su poželeli  direktor RGZ-a mr Borko Drašković, Snežana Vojčić iz Ambasade Kraljevine Švedske i dr Danilo Furundžić, profesor Arhitektonskog fakulteta u Beogradu. Prisutnima se obratio i Jan Lundin, Ambasador Kraljevine Švedske i izrazio zadovoljstvo što podržavaju ovaj projekat u Srbiji.

Cilj projekta Unapređenje poslovne klime u Srbiji je uspostavljanje Nacionalnog registra investicionih mapa (NRIM) kojim bi se unapredila poslovna klima u Srbiji. Prikupljanje Braunfild (Brownfield), Grinfild (Greenfield), Grejfild (Greyfield) i ostalih lokacija za ovaj registar će imati značajan uticaj i na obnovu postojećih industrijskih kapaciteta u Republici Srbiji.


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar