Predstavnici Nacionalnog saveta Bunjevaca na prijemu kod gradonačelnice Sombora

Za nas jeste važno da Sombor bude, na neki način, prepoznat u fokusu i nacionalnih zajednica koje ovde rade i stvaraju, zato se zahvaljujem što ste odlučili da ovde održite sednicu i isto tako se nadam da ovo neće biti jedina. Grad Sombor mnogo čini za svaku  nacionalnu zajednicu na teritoriji grada, da imaju dobre uslove i kvalitetne mogućnosti da rade i da se razvijaju, i u tom smislu smo uradili mnogo po pitanju finansiranja. Nama jeste od značaja da i Somborci unutar nacionalnih saveta budu na odgovarajući način prepoznati, zbog toga nam je drago što su se i ovaj put našli u sastavu Nacionalnog saveta Bunjevaca, ali svakako jeste dobro da sve ono što se radi, da se radi u interesu zajednice i da to doprinosi boljitku svih onih građana koji toj zajednici pripadaju. Što se tiče grada Sombora, mi smo i do sada pružali podršku, ali svakako da može uvek više i bolje, nadam se da će tako i biti“ istakla je gradonačelnica Dušanka Golubović.

U ime Nacionalnog saveta Bunjevaca na prijemu se zahvalila predsednica saveta Suzana Ostojić Кujundžić, a pored nje prijemu su prisustvovali prim. dr Vlada Babić zamenik predsednice saveta, Mirko Bajić predsednik izvršnog odbora Saveta i članovi saveta Branko Pokornić, Aleksandar Bošnjak i Dejan Parčetić.
 
Izvor: Poslovi informisanja i odnosa sa javnošću Sombor
 

Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar