Predstavnici CEKOS-a u Novom Sadu o rešavanju problema mladih

Centar za kulturu i obrazovanje Sonta predstavilo je inicijativu za razvoj omladinskog rada u ruralnim područjima Srbije, kao i planove za naredne godine. Okrugli sto pod nazivom Međusektorska saradnja kao odgovor za bolju budućnost mladih koji žive u ruralnim područjima održan je u Novom Sadu, a ispred CEKOS-a govorili su Nikola Dobrijević i Slađana Vlatković, a prisustvovala je i Jelena Šegrt.

Sa predstavnicima ministarstva, pokrajinskih institucija, agencija, omladinskih organizacija i drugima razgovaralo se o zajedničkom pristupu rešavanju problema mladih.

Partneri koji su dali doprinos projektu Gde je ruralni omladinski rad u Srbiji koji sprovodi CEKOS uz podršku Evropske omladinske fondacije Saveta Evrope su NAPOR, Pokret gorana Vojvodine, BINS, Urban Stream.

 
 


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar