lokacija: Apatin
objavljeno: 05.09.2017.

Predstavnici Banje Junaković i apatinske marine prisustvovali poslovno-turističkom forumu u Segedinu

Društvo
U organizaciji Privredne komore Vojvodine (PKV) i Privredne komore županije Čongrad, u Gradskoj kući u Segedinu održan je Mađarsko-srpski poslovno-turistički forum. 
 
Vojvođansku delegaciju predvođenu PKV čine predstavnici Turističke organizacije Vojvodine, turističkih organizacija lokalnih samouprava, turističkih agencija, smeštajnih kapaciteta, vinara i salašara. Ispred opštine Apatin, na forumu su se predstavile Banja Junaković i JP za upravljanje putničkim pristaništem i marinom "Apatin"
 
Prema rečima Bojane Miljuš, zamenika generalnog sekretara PKV, Privredna komora Vojvodine i Trgovinsko-industrijska komora županije Čongrad imaju tradicionalno dugogodišnju dobru saradnju. Ona je zvanično najavila i održavanje narednog Srpsko-mađarskog poslovno-turističkog foruma u okviru "Dana Vojvodine u Budimpešti" koji će se održati 15. septembra u Ambasadi Srbije, a u organizaciji Privredne komore Vojvodine. 
 
 
U okviru Poslovnog foruma, predstavnici turističke privrede Vojvodine predstavili su svoju ponudu kratkim video prezentacijama i spotovima ali i degustacijom tradicionalnih vojvođanskih proizvoda. 
 
Narednog dana održan je nastavak programa u vidu studijske posete i obilaska turističkih preduzeća, hotela i kompleksa apartmana u Segedinu i njegovoj okolini. 
 

Ljiljana Krec, vd direktora JP za upravljanje putičkim pristaništem i marinom "Apatin" izjavila je da su ostvareni značajni kontakti sa potencijalnim partnerima i da se nadaju da će se dobri primeri iz prakse primeniti u njihovoj viziji razvoja turizma u Apatinu.  

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.

Povezane vesti

Izgradnjom 50 parking mesta i rekonstrukcijom Ulice Miloša Oblića, cilj je da se problem parkinga reši kod marketa Idea i...

Upis dece u prvi razred osnovne škole za školsku 2019/2020. godinu počeo je 1. aprila i trajaće do 31.maja 2019....

U Parku heroja, kod Županije, radnici Radne jedinice mehanizacija i održavanje “Zelenila”  postavili su klupu za dojilje. Klupa je postavljena u...

Dani dečjeg stvaralaštva u Apatinu, 23. po redu, ove godine održavaju se pod sloganom  Ljubav.   Dani su...

Rekonstrukcijom fasade i zamenom spoljne stolarije prošle nedelje su krenuli radovi na objektu stanice policije u Apatinu, za...

U organizaciji Fondacije Konrad Adenauer, danas je u Somboru održan simpozijum Nemačka nacionalna manjina i Evropa, na kojem je...