Predsednica SO Apatin ugostila učesnice festivala “Srbija u ritmu Evrope”

Predstavnici opštine Apatin će i ove godine učestvovati u najvećem dečijem muzičkom takmičenju u regionu, “Srbija u ritmu Evrope“, gde će u živom televizijskom prenosu predstavljati Kraljevinu Belgiju sa pesmom od Laure Tesoro – What’s The Pressure.

 

Tim povodom je za učesnice koje će predstavljati našu opštinu, organizovan prijem u „Plavoj“ sali opštine Apatin gde ih je ugostila predsednica SO Apatin Nika Petrović.

 

Jedan od načina da se promoviše naša opština jeste ovo takmičenje na kojem učestvujemo treću godinu zaredom. Devojke su zadovoljne pesmom koja je ove godine dosta energičnija, ispred opštine Apatin im želim puno sreće i uz podršku svih građana naše opštine, mislim da ćemo ostvariti rezultat koji bi omogućio da dogodine takmičenje dovedemo u Apatin. – rekla je Nika Petrović

 

„Srbija u ritmu Evrope“ je najveća dečija manifestacija u našoj zemlji i podržana je od strane ambasada zemalja Evropske unije. Cilj manifestacije jeste negovanje kulture i jezika zemalja Evrope, ali i principa i prava deteta. Ima veliki uticaj u Srbiji, prvenstveno što se tiče predstavljanja zemalja Evrope i uticaja na samu decu da upoznaju sisteme vrednosti Evropske unije i evropskih zemalja.

 

Opštinu Apatin na prestižnom takmičenju predstavljaće vokalno, kao i prethodne dve godine Zorana Mrđa, dok će za koreografiju biti zadužene Mila Vračar, Nina Rakić i Sara Rodić.


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar