Predsednica opštine Odžaci obišla radove na adaptaciji produženog boravka u školi u Srpskom Miletiću

Prvi školski dan u ovoj godini predsednica opštine Odžaci mr Latinka Vasiljković je iskoristila da sa svojim saradnicima, pomoćnikom Miloradom Stanišićem i Snežanom Grujičić, rukovodiocem Odeljenja za društvene delatnosti, obiđe osnovnu školu "Кosta Stamenković" u Srpskom Miletiću. Tim povodom je poželela đacima i direktorki škole uspešan nastavak školske godine, a ujedno posetu je iskoristila da obiđe radove koji se trenutno izvode na adaptaciji produženog boravka koji će koristiti đaci nižih razreda ove škole, kao i deca iz vrtića. U pitanju su prostorije nekadašnjeg ogranka biblioteke "Branko Radičević" koje su bile veoma ruinirane i neuslovne za korišćenje. Obećanje koje je predsednica dala nastoji da ispuni, kako bi najmlađi sugrađani imali nov i lepo opremljen produženi boravak u sklopu škole.

Vrednost radova je 3.800.000 dinara sa PDV-om, a sredstva za ovaj projekat obezbedila je lokalna samouprava u iznosu od 1.288.000 u saradnji sa Ministarstvom za demografiju i populacionu politiku.

Izvor i foto: odzaci.rs
 

Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar