Predsednica opštine Apatin posetila borce iz Drugog svetskog rata
U sklopu obeležavanja Dana opštine Apatin, prethodnih dana odata je počast poginulima za slobodu u Drugom svetskom ratu, kao i nastradalim borcima iz ratova devedesetih godina.
Predsednica opštine Apatin Dubravka Korać i njeni saradnici posetili su tim povodom sva spomen obeležja u našoj opštini, dok je u Apatin upriličena svečana ceremonija sa Dečijim horom „Radost“ koju su posetili projni gosti, poštovaci borbe za oslobođenje.
U sklopu obeležavanja godišnjice oslobođenja opštine Apatin, predsednica opštine Apatin je danas posetila borce koji su svedoci pomenutih događaja u kojima su i sami učestvovali.
U opštini Apatin živi 23 borca koji su učestvovali u borbi za oslobođenje zemlje od okupatora. Njih 5 je danas posetila predsednica opštine Dubravka Korać u pratnji predstavnika organizacije Subnor, dok će preostalih 18 boraca delegacija Subnora i opštine Apatin posetiti do kraja nedelje.
Obeležavanjem Dana oslobođenja opštine, sećanjem na žrtve, kao i obilaskom preživelih iz Drugog svetskog rata, želimo da se zahvalimo svima koji su žrtvovali svoje živote za slobodu u kojoj danas živimo. - rekla je Dubravka Korać

Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar