Predlozi za dodelu Povelje grada Sombora do 18. januara

Кomisija za sprovođenje postupka za utvrđivanje predloga za dodelu povelje i nagrade raspisala je JAVNI POZIV za dodelu Povelje grada Sombora, kao posebnog priznanja za dostignuća u 2018. godini.

Povelja grada, kao posebno priznanje, može se dodeliti za rezultate u radu u oblastima: nauke, kulture, umetnosti, književnosti i svim vidovima umetničkog stvaralaštava, za postignuća u oblasti novinarstva i publicistike, planiranja i unapređenja i zaštite životne sredine, sporta, zdravstva, socijalnog i humanitarnog rada, privrednog razvoja i drugih oblasti od značaja za grad Sombor.
 
Predloge za dodelu Povelje grada Sombora mogu podneti fizička i pravna lica prijavom na javni poziv i sa detaljnim obrazloženjem.
 
Rok za dostavljanje predloga je 18. januar 2018. godine.
 
Predlozi se  dostavljaju u zatvorenoj koverti sa naznakom „Predlog za Povelju grada Sombora – ne otvarati“,  lično u Uslužnom centru Gradske uprave grada Sombora  i putem pošte na adresu:
 
Odeljenje za društvene delatnosti,
Кomisija za sprovođenje postupka za utvrđivanje predloga za dodelu povelje i nagrade,
Trg cara Uroša 1,
Sombor.
 
Izvor: Poslovi informisanja i odnosi sa javnošću
 

Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar