Predavanje prof. dr Vuka Stambolovića 'U traganju za zdravljem'
30.11.-0001.
U sali Narodne biblioteke u Apatinu, 23.03.2012. godine, sa početkom u 18 časova, održaće se predavanje prof. dr Vuka Stambolovića pod nazivom “U traganju za zdravljem”. Prof. dr Vuk Stambolović, dugogodišnji upravnika Instituta za socijalnu medicinu Medicinskog fakulteta u Beogradu, je zagovornik integrativne medicinske zaštite koja je današnji svetski trend.
On je u pogovoru knjige dr Berni Zigela "Ljubav, medicina, čuda" napisao: “Centar medicine prestaje da bude bolest, umesto nje centralno mesto preuzima osoba koja se odgovarajućoj zdravstvenoj ustanovi obratila za pomoć, tako da se danas ozbiljno govori o medicini čiji je centar pacijent. U  izboru terapije učestvuju i pacijenti, a ne samo lekari, te je okončano vreme vladavine jednog načina lečenja, jedne dogme, a otvara se prostor za široki spektar alternativnih postupaka i terapija.”
Inače, predavanje organizuje Drištvo za borbu protiv raka “Sombor", sekcija u Apatinu, a ulaz je slobodan.

Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar