lokacija: Apatin
objavljeno: 12.06.2019.

Predavanje o zdravoj fizičkoj aktivnosti u zrelom dobu

Društvo

U Klubu za stare u Apatinu održano je predavanje na temu Zdrava fizička aktivnost u zreloj životnoj dobi. Članovi Kluba pokazali su veliko interesovanje za ovakav vid edukacije, a predavanje je realizovano zahvaljujući saradnji sa Nemanjom Stojisavljevićem, po struci fitness instruktorom sa licencom FISAF Intetnational.  

Na samom predavanju je fitness instruktor upoznao je prisutne sa četiri vrste treninga koji postoje, ali i sa činjenicom da je redovna fizička aktivnost preduslov za dobro zdravlje, kao i dobro raspoloženje. Po završetku predavanja, Stojisavljević je odgovarao na pitanja radoznalih članova Kluba, a takođe je i sa svakim ponaosob porazgovarao i uputio im korisne savete.   
 
Stojisavljević je, inače, osnivač Bodi bilding i fitnes sportskog udruženja Esfitness, a ovim poslom se bavi dve godine. Nemanjin rad se zasniva na pružanju adekvatnih personalnih i polupersonalnih treninga, sve u skladu sa sposobnostima i ciljevima onih koji treniraju. Takođe, njegov rad se bazira i na kompletom sistematskom evolviranju, kako fizički-zdravstveno, tako i karakterno, kroz unapred pripremljen trening i dobru atmosferu. 
 
 
 
 

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.

Povezane vesti

U Crvenom krstu Srbije u petak je upriličen prijem na kom su uručene nagrade najuspešnijim učenicima koji su...

Ena Đorđević, Zorana Mrđa i Jelena Popović održaće u četvrtak, 20. juna, mini nastup kod česme u Apatinu....

Gradonačelnica Sombora Dušanka Golubović položila je kamen temeljac novog stambeno poslovnog prostora u Somboru. Gradonačelnica Sombora je izašla...

Somborsko prihvatilište za pse i mačke, u okviru akcije Udomi, ne kupuj! poziva sve vlasnike da čipuju i...

Na objektu bivše Stambene zadruge Progres, u ulici Majora Tepića, u Apatinu, juče je izbio požar koji je...

Kabinet Ministarstva bez portfelja zaduženog za demografiju i populacionu politiku je u okviru mera populacione politike u 2019....