Predavanje o zdravoj fizičkoj aktivnosti u zrelom dobu

U Klubu za stare u Apatinu održano je predavanje na temu Zdrava fizička aktivnost u zreloj životnoj dobi. Članovi Kluba pokazali su veliko interesovanje za ovakav vid edukacije, a predavanje je realizovano zahvaljujući saradnji sa Nemanjom Stojisavljevićem, po struci fitness instruktorom sa licencom FISAF Intetnational.  

Na samom predavanju je fitness instruktor upoznao je prisutne sa četiri vrste treninga koji postoje, ali i sa činjenicom da je redovna fizička aktivnost preduslov za dobro zdravlje, kao i dobro raspoloženje. Po završetku predavanja, Stojisavljević je odgovarao na pitanja radoznalih članova Kluba, a takođe je i sa svakim ponaosob porazgovarao i uputio im korisne savete.   
 
Stojisavljević je, inače, osnivač Bodi bilding i fitnes sportskog udruženja Esfitness, a ovim poslom se bavi dve godine. Nemanjin rad se zasniva na pružanju adekvatnih personalnih i polupersonalnih treninga, sve u skladu sa sposobnostima i ciljevima onih koji treniraju. Takođe, njegov rad se bazira i na kompletom sistematskom evolviranju, kako fizički-zdravstveno, tako i karakterno, kroz unapred pripremljen trening i dobru atmosferu. 
 
 
 
 

Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar