Predavanje o trgovanju na berzi u RPK Sombor
Regionalna privredna komora Sombor i Škola za trgovanje na berzi “Forex-Berza-Edukacija” organizuju predavanje “Berza kao mogućnost u današnjem poslovnom okruženju. Kako funkcioniše berza i kako zaraditi novac pomoću nje?”.
 
Predavanje će biti održano 7. decembra sa početkom u 12 sati u sali RPK Zapadnobačkog upravnog okruga u Somboru.
 
Karolj Kunoš, profesionalni berzanski investitor, prisutne će upoznati sa načinima i mogućnostima trgovanja na velikim svetskim berzama i deviznim tržištima. Glavne teme predavanja su: zbog čega je svet berze poseban?, verovanja i zablude, potrebno znanje na berzi, kako da zaradimo novac na berzi?, praktični primeri i analiza tržišta uživo.
 
U sklopu praktičnog predavanja biće pokazano zašto je trgovanje ne berzi jedna od najboljih poslovnih mogućnosti današnjice, kako se može pristupiti tom tržištu, kakva znanja treba posedovati i kako se uz primenu odgovarajućih strategija trgovanja mogu ostvariti natprosečni prihodi.
 
Predavač Karolj Kunoš je po obrazovanju inženjer mašinstva, menadžer u trgovini i trener ličnog razvoja. U pozivu za skup o njegovom profesionalnom iskustvu piše da ima 16 godina preduzetničkog iskustva, 15 godina iskustva u berzanskom poslovanju i osam godina iskustva u edukaciji.
 

Prisustvovanje predavanju je potrebno prijaviti putem telefona 025/420-780 ili 420-776, ili na mejl adresu [email protected] 


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar