Predavanje Crvenog krsta na temu trgovine ljudima
U okviru obelezavanja evropskog dana borbe protiv trgovine ljudima, Crveni krst Apatin je realizovao informativno predavanje za ucenike 6. i 7. razreda Osnovne skole "Mladost" iz Prigrevice na ovu temu. U okviru standardizovane prezentacije ucenici su imali priliku da vide nekoliko video snimaka koji slikovito opisuju problem trgovine ljudima.
 
Cilj aktivnosti Crvenog krsta je sirenje svesti i znanja o opasnosti od trgovine ljudima i merama zastite medju mladima. Metodom vrsnjacke edukacije, volonteri Crvenog krsta, kontinuirano sporovode aktivnosti programa i prenose preventivne poruke. 
 

Povodom obelezavanja Evropskog dana borbe protiv trgovine ljudima, takodje su organizovana dva informativna predavanja za ucenike 6. 7. i 8. razreda osnovnih skola "Kis Ferenc" iz Svilojeva i "Ivan Goran Kovacic" iz Sonte. 


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar