Pozivaju se građani da učestvuju u javnoj raspravi o nacrtu Odluke o razvrstavanju neizgrađenog građevinskog zemljišta

Javna rasprava traje od 26. oktobra do 10. novembra 2020. godine, u tom periodu građani mogu da dostave svoje predloge, sugestije i komentare u vezi sa nacrtom Odluke o razvrstavanju neizgrađenog građevinskog zemljišta u poljoprivredno odnosno šumsko zemljište za svrhu utvrđivanja osnovice poreza na imovinu na teritoriji Grada Sombora, u pisanom obliku na adresu: Odeljenje lokalne poreske administracije Gradske uprave grada Sombora, Trg cara Uroša br. 1, 25101 Sombor, ili u elektronskom obliku na e-mail [email protected] najkasnije do 10.11.2020.g. do 08:00 časova.

Nakon završetka javne rasprave održaće se javna prezentacija nacrta Odluke o razvrstavanju neizgrađenog građevinskog zemljišta u poljoprivredno odnosno šumsko zemljište za svrhu utvrđivanja osnovice poreza na imovinu na teritoriji Grada Sombora, 10. novembra 2020. godine u sobi 142 zgrade Županije,u periodu od 10.00 do 11.00 časova.

Javni poziv i nacrt Odluke o razvrstavanju neizgrađenog građevinskog zemljišta u poljoprivredno odnosno šumsko zemljište za svrhu utvrđivanja osnovice poreza na imovinu na teritoriji Grada Sombora možete da pogledate оvde .


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar