Poziv za konferenciju o ženskom inovativnom preduzetništvu
Lokacija: Srbija i svet
19.10.2020.
Pozivamo Vas da prisustvujete i budete aktivni učesnik online konferenciji o ženskom inovativnom preduzetništvu „Women’s innovation day", koja će biti održana 29. oktobra 2020. godine u Beogradu, sa početkom u 10:00 časova. Prijavu za učešće na Konferenciji možete izvršiti putem linka https://wid.digitalevents.rs.
Konferencija će okupiti preduzetnice, predstavnice udruženja i preduzetničkih asocijacija, nezaposlene žene sa evidencije Nacionalne službe za zapošljavanje zainteresovane da pokrenu sopstveni posao, IT i marketing eksperte i sve ostale koji su zainteresovani za inovativne koncepte i strategije poslovanja.
Učesnici ovogodišnje konferencije će na panel diskusijama i prezentacijama govoriti o inovativnim rešenjima u poslovanju, posebno u vreme krize izazvane pandemijom virusa Covid–19, kao i o novim idejama za uspešno poslovanje, primeni novih tehnologija i kanala komunikacije i savremenom marketingu.
Ciljevi konferencije „Women’s Innovation day“ su promocija i popularizacija inovacija, posebno ženskog inovacionog preduzetništva, podizanje svesti privrednih subjekata u Srbiji sa akcentom na one čiji su vlasnici žene, da prepoznaju i prihvate inovacije kao osnov savremenog poslovanja, ekonomsko osnaživanje i podsticanje žena da se bave preduzetništvom ili da unaprede svoj biznis kroz inovativan koncept i nove ideje, kao i doprinos sveukupnom razvoju opština i gradova i srpske privrede.
Projekat „Women’s innovation day“ želi da doprinese unapređenju rodne ravnopravnosti žena u Srbiji kroz umrežavanje preduzetnica i kroz razmenu iskustava između uspešnih preduzetnica i onih koje žele da pokrenu sopstveni posao.
Konferenciju organizuje Centar za tranziciju i ljudska prava „Spektar“ u saradnji sa Kabinetom ministra za inovacije i tehnološki razvoj.
 
Više informacija o konferenciji kao i o učesnicima panel diskusije možete pronaći na sajtu Konferencije, kao i u našoj prezentaciji koju Vam šaljem u prilogu maila.
Spot na temu online konferencije pogledajte na našem YouTube kanalu na linku https://www.youtube.com/watch?v=5cB8gD2YOXI
Za sve dodatne informacije stojimo Vam na raspolaganju.
Jelena Šijan, PR konferencije.
Prijave i informacije:
Tel: +381 11 36 22 408; +381 63 7327 300
Centar Spektar
Sremska 6/ IV, 11000 Beograd, Srbija
T: +381 11 36 22 407
http://www.centarspektar.com/

Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar