Poslednji dan Božićnog vašara u subotu u Apatinu

Zbog izuzetno hladnog vremena najavljenog za vikend, a i zbog činjenice da će mnogi naši sugrađani u nedelju dobar deo večeri provesti na otvorenom zbog paljenja badnjaka, UG ,,Moj Apatin'' kao organizator, odlučilo je da preostali program Božićnog vašara spoji u jedan dan - subotu, 5. januar.

 
- Spremili smo bogat program za zatvaranje prvog vašara. Sa nama će biti Etno grupa "Lazarice", hor "Deca pevaju" i orkestar "Dunavski biseri". Očekuje vas mnogo dobre muzike, kuvanog vina, slatkiša, ukrasa i poklona, kao i vesele praznične atmosfere, kažu iz Udruženja građana ,,Moj Apatin''.
 
 
Poslednji dan apatinskog Božićnog vašara biće održan u subotu, 5. januara, sa početkom od 18 sati. Mesto održavanja vašara nije promenjeno, plato kod Osnovne muzičke škole ,,Stevan Hristić''.
 
 

Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar
APATIN WEATHER
Foto nedelje
Foto nedelje
VESTI.RS