lokacija: Odžaci
objavljeno: 23.01.2019.

Poletarci iz Odžaka nastavljaju da nižu uspehe na likovnim konkursima

Društvo

Na 20. Međunarodnom likovnom konkursu pod nazivom “Radost Evrope”, koji je organizovao Dečji likovni centar Beograd, polaznici Predškolske ustanove “Poletarac” u Odžacima su osvojili treću nagradu za kolekciju radova.

Nagrađena deca su: Ana Nedeljković (4 godine), Marko Kanjo (4 godine), Andrej Žakula (6 godina), Višnja Veselinović (6 godina) i Mia Mladenović (6 godina).
 
Nagrađeni vaspitači: Slavica Malešev, Jasmina Radujko, Ljiljana Belić, Biljana Stanković, Marija Bursać i Vera Lukić.
 
Poletarci su bili uspešni i na 11. Međunarodnom likovnom konkursu “Flora i fauna-izvor života i lepote” u Skoplju, u organizaciji Dečjeg likovnog centra Republike Makedonije pod pokroviteljstvom Ministarstva za kulturu Republike Makedonije.
 
Prvu nagradu su osvojile polaznice: Teodora Stojanović (5 godina), vaspitačice Stojanke Popov iz objekta “Park” u Odžacima i Una Babić (6 godina), vaspitačice Sanele Šimek iz objekta “Pčelica” u Ratkovu.
 
Drugu nagradu na 45. Međunarodnoj dečjoj likovnoj izložbi “13. novembar” u Republici Makedoniji osvojila je polaznica Teodora Ledenac iz objekta “Leptirić” u Laliću, vaspitačice Ružene Valent. Nagradu dodeljuje Dečji likovni centar Skoplje – Gradsko udruženje likovnih pedagoga. 
 
Izvor i foto: ico.rs
 

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.

Povezane vesti

Na inicijativu udruženja građana „Bodrog“ i Mesne zajednice Bački Monoštor pokrenuta je akcija prikupljanja reciklažnog otpada. Prva sredstva...

JP Za upravljanje putničkim pristanom i marinom Apatin podržalo projekat besplatnih sadržaja u Opštini Apatin tim povodom organizovala besplatnu vožnju...

U atrijumu i Svečanoj sali zgrade Županije, u organizaciji Rotari kluba Sombor, grada Sombora i Fondacije Ane i...

Odeljenje za poljoprivredu i zaštitu životne sredine Gradske uprave grada Sombora pristupilo je radu na pripremi Odluke o...

"Svim građanima opštine Apatin koji Uskrs slave po gregorijanskom kalendaru, želim radosne i srećne praznike.  Uskrs...

U subotu 20. aprila od 9h, PerSu marketi otvaraju još jedan PerSu market u Apatinu na adresi Somborska...