Poletarci iz Odžaka nastavljaju da nižu uspehe na likovnim konkursima

Na 20. Međunarodnom likovnom konkursu pod nazivom “Radost Evrope”, koji je organizovao Dečji likovni centar Beograd, polaznici Predškolske ustanove “Poletarac” u Odžacima su osvojili treću nagradu za kolekciju radova.

Nagrađena deca su: Ana Nedeljković (4 godine), Marko Kanjo (4 godine), Andrej Žakula (6 godina), Višnja Veselinović (6 godina) i Mia Mladenović (6 godina).
 
Nagrađeni vaspitači: Slavica Malešev, Jasmina Radujko, Ljiljana Belić, Biljana Stanković, Marija Bursać i Vera Lukić.
 
Poletarci su bili uspešni i na 11. Međunarodnom likovnom konkursu “Flora i fauna-izvor života i lepote” u Skoplju, u organizaciji Dečjeg likovnog centra Republike Makedonije pod pokroviteljstvom Ministarstva za kulturu Republike Makedonije.
 
Prvu nagradu su osvojile polaznice: Teodora Stojanović (5 godina), vaspitačice Stojanke Popov iz objekta “Park” u Odžacima i Una Babić (6 godina), vaspitačice Sanele Šimek iz objekta “Pčelica” u Ratkovu.
 
Drugu nagradu na 45. Međunarodnoj dečjoj likovnoj izložbi “13. novembar” u Republici Makedoniji osvojila je polaznica Teodora Ledenac iz objekta “Leptirić” u Laliću, vaspitačice Ružene Valent. Nagradu dodeljuje Dečji likovni centar Skoplje – Gradsko udruženje likovnih pedagoga. 
 
Izvor i foto: ico.rs
 

Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar