Polaganje venaca na spomen obeležja u Prigrevici
MZ Prigrevica u saradnji sa TO Apatin bila je i ove godine Organizator 52. po redu ,,Majskih svečanosti“.
 
Tokom tri dana trajanja manifestacije, pored kulturno – umetničkog i zabavnog programa, organizovane su i književne večeri, predavanja i raznovrstan sportski program.
 
Majske svečanosti u Prigrevici su sad već tradicionalna manifestacija, kojom prigrevčani obeležavaju najvažnije događaje u istoriji ovog mesta.
Tim povodom, predsednik opštine Apatin - Milan Škrbić, ispred delegacije opštine Apatin, zajedno sa predsednicom SO Apatin, Nikom Petrović, kao i zamenikom Skupštine dr Draganom Rastovićem, na Trgu heroja položili su vence na spomen obeležja.
 
 
Nakon toga, u Domu kulture je održana Svečana akademija, na kojoj su se meštanima obratili Milan Škrbić i sekretar MZ Prigrevica Mile Vujaklija. 
 
Usledio je kulturno umetnički program, gde su se pored domaćina, pevačke grupe iz Prigrevice, predstavili i gosti iz Subotice i Bačkog Brestovca, kao i KUD Carza iz Apatina.
 
 
 
 
 

 


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar