lokacija: Kula
objavljeno: 11.10.2018.

Pokloni za mališane vrtića Kolibri iz Kule

Društvo

Akcija darivanja dece iz vrtića “Kolibri”, koja je započeta tokom Dečije nedelje, nastavljena je i posle toga, pošto su nakon velikih kutija sa igračkama deca dobila i nove lopte, a najmlađa jaslena gupa bogatija je i za novi klima uređaj.

Direktor JKP “Komunalac” Damjan Miljanić i Dijana Raičević Zejak, kao idejni tvorci ovog projekta, stupili su u kontakt sa više preduzetnika koji su zajedničkim zalaganjem omogućili deci ove poklone.
 
Prema rečima Dijane Raičević Zejak, koja je predstavila ideju za projekat, Miljanić se rado odazvao na poziv i isti dan uspostavio kontakt sa ostalim preduzetnicima. Već narednog dana, igračke su bile spremne.
Pokloni koje su dobili ulepšali su mališanima boravak u vrtiću, pa su se zajedno sa svojim vaspitačima, zahvalili svim učesnicima u sprovedenoj akciji.

Izvor i foto: kula.rs
 

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.

Povezane vesti

U Klubu za stare u Apatinu održana je radionica izrade novogodišnjih ukrasa. Radionica je organizovana zahvaljujući saradnji Kluba...

Odeljenje za obrazovanje Gradske uprave grada Sombora obaveštava javnost da trenutno radi na izradi Elaborata o mreži osnovnih...

„Za nas jeste važno da Sombor bude, na neki način, prepoznat u fokusu i nacionalnih zajednica koje ovde...

Društvo za borbu protiv raka je kraj 2018. godine obeležilo skupštinom udruženja u Centru Zdravka. -...

U subotu se na Fruškoj gori odigrala prava drama i spasavanje dvojice mladića. Kako piše portal "NS uživo",...

U subotu je u Svečanoj sali opštine Кula održana dodela besplatnih auto-sedišta, za koje je lokalna samouprava izdvojila...