Poklon Odžacima u ime nove autobuske stanice

Predsednica Opštine Odžaci Latinka Vasiljković i direktor Preduzeća za proizvodnju i trgovinu na veliko i malo Meteor-Commerce DOO Sombor Jeca Ilić, potpisali su ugovor o poklonu. 

Ovim ugovorom preduzeće poklanja na večito nepokretnost čiji je vlasnik, parcelu broj 1926, upisanu u l.n.broj 5874 k.o. Odžaci, odnosno zemljište pod zgradom – objektom (zgrada drumskog saobraćaja), zemljište uz zgradu - objekat i zemljište pod zgradom – objekat ukupne površine 2805 m2. Navedenu  nepokretnost poklanja namenski, u skladu sa planom generalne regulacije naselja Odžaci, za potrebe autobuske stanice. 
 
Vasiljković je istakla da je prepoznat značaj i potreba građana Opštine Odžaci da ta parcela ostane u funkciji u kojoj je bila i ranije. Navedena nepokretnost će se, prema rečima gradonačelnice, iskoristiti za predviđene namene te će Odžaci dobiti jednu modernu autobusku stanicu. Na toj parceli na vidnom mestu, kao znak zahvalnosti, kazala je Vasiljković, biće postavljena tabla na kojoj će pisati da je parcela poklon porodice Drobilović i Meteor-Commerce.  
 
Ilić je istakao da su predstavnici firme, nakon sastanka sa  rukovodstvom lokalne samouprave, razgovarali na temu korigovanja poslovnih planova kako bi građani u narednom periodu opet mogli imati autobusku stanicu. Procena rukovodstva firme je bila da se Opštini može izaći u susret i ustupiti predmetna parcela bez naknade. Ilić je izneo i planove oko uređenja ostalog prostora nekadašnje autobuske stanice koje ostaje u njihovom vlasništvu. 
 
 
 
 
 
 

Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar