Pokaži da brineš! Udomi, ne kupuj!

Gorući problem u celoj zemlji je problem napuštenih životinja. 

Iz somborskog prihvatilišta pozivaju sve građane Sombora i okoline da obavestite sve svoje prijatelje da postoje i da svojim idejama pomognu u rešavanju problema napuštenih pasa, koji već dugi niz godina postoji u Somboru. 
 
Svakim danom napuštenih pasa je sve više. Lokalna samouprava i JKP "Čistoća" izdvajaju ogromna sredstva da bi prihvatilište što bolje moglo da funkcioniše. Radnici u prihvatilištu rade svaki dan na održavanju higijene, psi imaju pojačanu ishranu u ovim hladnim zimskim danima, a mesta za prihvat novih pasa više nema, kažu u somborskom prihvatilištu.
 
Iz prihvatilišta u Somboru apeluju na sve ljude da čuvaju kućne ljubimce, da ih ne izbacuju nemilosrdno na ulicu, da ih čipujte i sterilišu, jer su to samo neki od načina da se smanji populacija napuštenih pasa.
 
- U našem prihvatilištu svi psi su čipovani, sterilisani/kastrirani, vakcinisani protiv svih zaraznih bolesti i štenećaka, a dobijate ih potpuno besplatno, sa knjižicom prepisanom na vaše ime. Čekamo vas, poručuju iz somborskog prihvatilišta.
 
 
 

Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar