Podsticajni krediti gradskog fonda za razvoj poljoprivrede

Fond za razvoj poljoprivrede Grada Sombora, raspisao je konkurs za dodelu kratkoročnih kredita za podsticanje i unapređenje poljoprivredne proizvodnje na teritoriji Grada, u ukupnom iznosu od 16.000.000 dinara.

Kreditna sredstva će se dodeljivati do iznosa od 500.000,00 dinara i to za unapređenje: ratarske proizvodnje, organske proizvodnje, proizvodnje povrća, proizvodnje mesa i mleka i unapređenje voćarsko-vinogradarske proizvodnje.

Sredstva će se dodeljivati isključivo registrovanim poljoprivrednim gazdinstvima koja imaju aktivan staatus i nemaju neizmirenih obaveza prema Gradu Somboru.

Konkurs se realizuje u saradnji sa Bankom Intesa a.d. Beograd, filijala Sombor, Stepe Stepanovića broj 32, gde će se preuzimati zahtevi za dodelu kredita i dostavljati kompletna konkursna dokumentacija.

Konkurs je otovren do 31. decembra 2016. godine, odnosno do raspodele sredstava planiranih za navedene namene.


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar