Počinje novi ciklus NTC radionica u Кuli

U ponedeljak će početi novi ciklus NTC radionica u Кuli.

Кako učenje kroz igru može biti interesantno, to deca mogu da saznaju putem Nikola Tesla sistema učenja, koji se realizuje kroz NTC radionice čiji su autori doktor Ranko Rajović i Uroš Petrović.

NTC radionice podstiču nivo intelektualnih sposobnosti, sprečavaju poremećaj pažnje i koncentracije, razvijaju brzinu razmišljanja, povezivanja i zaključivanja i pravovremeno uočavaju darovite učenike i podstiču razvoj njihove darovitosti.

U ponedeljak počinju NTC radionice za zelenu grupu, odnosno učenike četvrtog i petog razreda osnovnih škola, u sredu za narandžastu grupu, a to su učenici prvog razreda i plavu grupu, odnosno za učenike drugog i trećeg razreda, a za takozvanu naučnu grupu, a reč je o učenicima šestog i sedmog razreda radionice početi u četvrtak.

Za učenike osnovnih škola radionice se održavaju u Ekonomsko-trgovinskoj školi. Za polaznike NTC radionica predškolskog uzrasta radionice počinju u petak 25. januara, a održavaju se u prostorijama Škole stranih jezika „Blu mun“ u Кuli.

Izvor i foto: q-media.rs
 

Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar